hello! i´m back after a few days! it was good, i had some time to think and rest, and i have news! i´ve talked to very talented ladies and interesting interviews are comming! most of them are about food & photography, this is the perfect combination, don´t you think? well, next monday i´m going on vacation to Vilamoura in Algarve. this means that my last exam is almost here, finally! in these past days i find really interesting blogs, mostly homefood blogs.
Olá, estou de volta e trago notícias! foi bom ter alguns dias para pensar e descansar. tenho falado com algumas pessoas bastante talentosas e muito simpáticas, o que significa que novas entrevistas estão para vir. na maioria são sobre comida e fotografia, que para mim é a combinação perfeita, não concordam? na próxima segunda vou de férias para Vilamoura! isto quer dizer que o meu último exame está muito próximo, finalmente! neste últimos dias encontrei blogs bastante interessantes, também na sua maioria sobre comida caseira!
Today i´m sharing a new recipe! i was inspired by this one from In the mood for food blog, i just modified a little, i hope you like and as always it is very simple!
Hoje quero partilhar uma nova receita! inspirei-me nesta receita que encontrei no blog In the mood for food, apenas a modifiquei um bocadinho! espero que gostem até porque, como sempre, é super simples!
Stuffed mushrooms
(serves 4)
- 8 cogumelos Portobello/Portobello mushrooms
- 200g queijo Ricotta/Ricotta cheese
- alecrim/rosemary
- azeite/olive oil
- oregãos/oregano
- sal/ salt
- pimenta/ pepper
- 3 dentes de alho/ garlic cloves
Preheat the oven to 180⁰C. Put the mushrooms in a baking tray. Fill the mushrooms with ricotta cheese. Temper with rosemary, pepper, salt, oregano and olive oil. Add the garlic cloves. Bake for 30 min.
Pré-aqueça o forno a 180ºC. Coloque os cogumelos num tabuleiro de ir ao forno. Recheie os cogumelos com o queijo ricotta e tempere com alecrim, pimenta, sal, oregãos e azeite. Junte os dentes de alho. Leve ao forno por aprox. 30 min.
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