hello sweets! how was your week? mine was busy, but i´m sure this will be important for my curriculum! i would prefer going to the beach but sometimes we have to make some difficult choices. never mind, i´ll have some days in septemper, and mr john is happy with this!
well today i have another recipe to share, one more time inspired by Diana from the mood for food blog! i love eggs so i didn´t think twice about trying this recipe.
Olá! como foi a vossa semana? a minha foi de trabalho mas acredito que esta experiência vai ser importante para o meu currículo Obviamente que preferia ir até à praia, mas às vezes temos que fazer algumas escolhas mais difíceis. mas não há problema em setembro vou ter alguns dias e o João gosta bastante da ideia!
Hoje venho partilhar outra receita, mais uma vez inspirada pela Diana do blog In the mood for food. eu adoro ovos por isso mal vi a receita sabia que tinha mesmo de a experimentar.
Tartine
- 2 ovos cozidos picados/ chopped hard-boiled eggs
- 2 c.sopa maionese/tablespoon mayonnaise
- 1 c.chá mustarda dijon/ teaspoon dijon mustard
- Salsa/ parsley
- 1c.sopa sumo limão/ lemon juice
- Azeite/ olive oil
- Sal/ salt
- Pimenta/ pepper
Mix everything in a bowl. Serve with a slice of your favorite bread and finally add some oloive oil.
Junte todos os ingredientes numa tigela e misture-os bem. Sirva com uma fatia do pão que preferir e regue com um fio de azeite.
Yum yum yum! Gorgeous photos!
ReplyDeleteParece mm delicioso :)
ReplyDelete