saturday & eggs

8/6/11

hello sweets! how was your week? mine was busy, but i´m sure this will be important for my curriculum! i would prefer going to the beach but sometimes we have to make some  difficult choices. never mind, i´ll have some days in septemper, and mr john is happy with this! 

well today i have another recipe to share, one more time inspired by Diana from the mood for food blog! i love eggs so i didn´t think twice about trying this recipe.




Olá! como foi a vossa semana? a minha foi de trabalho mas acredito que esta experiência vai ser importante para o meu currículo  Obviamente que preferia ir até à praia, mas às vezes temos que fazer algumas escolhas mais difíceis. mas não há problema em setembro vou ter alguns dias e o João gosta bastante da ideia!

Hoje venho partilhar outra receita, mais uma vez inspirada pela Diana do blog In the mood for food. eu adoro ovos por isso mal vi a receita sabia que tinha mesmo de a experimentar.

Tartine

 - 2 ovos cozidos picados/ chopped hard-boiled eggs
-          2 c.sopa maionese/tablespoon mayonnaise
-          1 c.chá mustarda dijon/ teaspoon dijon mustard
-          Salsa/ parsley
-          1c.sopa sumo limão/ lemon juice
-          Azeite/ olive oil
-          Sal/ salt
-          Pimenta/ pepper

Mix everything in a bowl. Serve with a slice of your favorite bread and finally add some oloive oil.

Junte todos os ingredientes numa tigela e misture-os bem. Sirva com uma fatia do pão que preferir e regue com um fio de azeite.



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