pear cupcakes.

2/14/11

hi sweets! How are you today? in love? today is Valentine´s day! I bring you a new cupcake´s recipe. Pear, do you like? i hope so, and i hope too this cupcakes make your day sweeter!

Olá, como se sentem hoje que é dia dos namorados? Trago-vos uma nova receita de queques! Desta vez experimentei com pêra , espero que gostem e que torne o vosso dia ainda mais doce!


Pear cupcake
(makes 14)

- 2 pêras/ pears
- 2 chávenas de farinha sem fermento/ cups of flour
- 1 c.chá de fermento/ teaspoon of baking powder
- 2 chávenas de açucar amarelo/ cups of brown sugar
- ½ chávena de manteiga/ cup of butter
- ½ chávena de leite/ cup of milk
- 2 ovos/ eggs
- açucar e canela para polvilhar/ brown sugar and cinnamon to powder

Combine flour and baking powder in a bowl. Mix brown sugar and butter in a mixer until you get a smooth mixture. Add the eggs, one at a time. Add the milk. Mix the flour mixture and brown sugar mixture. Slice pears. Finally, add sliced pears and mix with a spoon. Divide among the cupcake liners and bake at 190⁰C for 35 minutes or until the top is golden.

Numa tigela junte o fermento e a farinha. Misture o açucar amarelo e a manteiga numa batedeira até obter uma mistura homogénea. Junte os ovos um a um e finalmente o leite. Misture a mistura de farinha com a de açucar até obter uma textura macia. Corte as pêras em fatias finas e junte delicadamente à mistura final. Distribua a mistura pelas formas e leve ao forno, pré-aquecido a 190 ⁰C, por 35 min. ou até dourarem.


Post a Comment

Latest Instagrams

Disclaimer

All photos in this blog are my original copyrighted photographs, unless otherwise noted and correctly linked. If you want to use them please email me before. Thank you.
© raspberry essence . Design by FCD.